car led headlight - car  stockfoto's en -beelden

We hebben de kras eerst gerepareerd met touch and feel-polijsten met behulp van Revival & expansion-techniek. Dit is een combinatie van lakverwijderaar en fijne motorolie. De expansiezone in het polijstmiddel produceert een zeer intensieve schurende film, die fungeert als een uitzetbare afdichting en het contactoppervlak afdicht. De polijstresten worden veilig opgevoerd zodat het gladde, ronde oppervlak van de auto van onder het vuil naar buiten kan worden gehaald.

De lak wordt aangebracht met een dual action machine en afgewerkt met een tweede laag lak. De nieuwe laag is geformuleerd om duurzaamheid en meer glans te bieden, zonder de natuurlijke kenmerken van de afwerking aan te tasten. De afdichtlagen zijn van nature bestand tegen steen- en aluminiumzure reinigingsmiddelen en verontreinigingen. De polijstresten worden automatisch vernieuwd voor de levensduur van de auto met een helder smeermiddel op waterbasis. Om de lak tijdens de blanke lakperiode af te dichten, wordt er een extra laag polijstmiddel toegevoegd met een multifunctionele polijst- en beschermingsmassa.

Eventuele barsten of schilfers in de lak van de auto worden tijdens dit proces onmiddellijk gerepareerd en de omgeving wordt ook verfijnd om alle gebonden oppervlakteverontreinigingen te verwijderen, zodat de velgen onmiddellijk glanzend zijn en zonder enig teken van enige noemenswaardige oppervlakteschade.

In dit stadium is er ook een mogelijkheid om micro Zone-fouten in het lakwerk te corrigeren en zelfs om wat kleine aanpassingen uit te voeren om de afwerking te verbeteren. De afwerking wordt vervolgens beschermd met een polish, om een ​​langdurige afdichting van hoge kwaliteit te creëren. De kitlagen worden eerst aangebracht voordat het lakwerk wordt gepolijst en daarna volgt de fijnere afwerking.

De afdichtingsmiddelen worden aanvankelijk aangebracht met een bevochtigingsmiddel dat zowel cellulosederivaten als kleurstoffen bevat. De sealant bestaat uit een uniforme, prachtig getextureerde glans die vervolgens wordt gevolgd door een duurzaamheidConditioner die eventuele onvolkomenheden in het gehechte oppervlak herstelt en een fris, niet-glanzend oppervlak geeft dat vervolgens verder wordt beschermd met een premium polish. Het is de prioriteit van Painless om een ​​niet-schurend, opmerkelijk taai, glanzend, hoogglans oppervlak te bieden om een ​​langdurige afdichting en een groot waardebehoud te garanderen. Het lakwerk wordt vervolgens gepolijst om eventuele oxidatie of vlekken te verwijderen, en de kunststof en metalen oppervlakken worden grondig gereinigd.

Het lakwerk wordt verder verbeterd door het gebruik van een geavanceerde multifunctionele polish die microporeuze doubles, microporeuze wax en microporeuze sealants bevat. Vervolgens wordt een speciale beschermende basis toegevoegd in de vorm van Conditioning Treatment, die naast de reguliere ook gespecialiseerde producten bevat om deze oppervlakken te beschermen tegen verdere milieu-uitdagingen. De zeer innovatieve, niet-schurende, amphourglass polish is een uitstekend eindeffect om echt een einde te maken aan jarenlange lakproblemen.

Painless's lakrestaurateurpolish heeft een speciale basis die polymeren bevat om de lak te beschermen en te verzachten. Dit product wordt gecombineerd met een gezonde concentratie van beschermende ingrediënten, waardoor het een zeer doordringbare lak is. Het verdiept en verstevigt de rotor en het wiel onmiddellijk om wrijving te verminderen en vuil en oxidatie op te heffen.

Hoewel relatief duur in vergelijking met andere polijst-/polijstproducten, kan het bij gebruik op alle stadia van het lakwerk de tijd die nodig is om het werk te doen tot een absoluut minimum worden teruggebracht. Het heeft ook de veelzijdigheid om geschikt te zijn voor de meeste lakrestauratie- en modificatietoepassingen en is zeer effectief in een breed scala aan lichte motortoepassingen, zoals een autolakrestaurator, vanwege het gebruiksgemak en de effectief hoge mate van hechting.

Onderzoek de nieuwste geavanceerde poetsmiddelen, polijstmachines en polijstmachines van Painless Corporation.

Als u wilt dat uw auto, vrachtwagen of ander voertuig er schoner en glanzender uitziet, probeer dan een van de bekroonde polijst-/polijstproducten van dit bekroonde merk.

Tentoonstellingen

U vindt deze producten niet alleen bij uw plaatselijke tankstation, maar ook bij enkele van de beste online dealers.

Licentie aanvraag

Bij interesse kunt u contact opnemen met een specialist die u kan helpen bij het verkrijgen van de juiste documentatie voor uw vak. Er zijn veel garages die graag uw licentie toepassen, zolang u bereid bent hun overheadkosten te betalen.

Speciaal voor auto- en lichte vliegtuigregistraties is er een nieuwe applicatie. Deze sterk reflecterende poetsmiddelen geven uw kentekenplaat een dramatische nieuwe en gemoderniseerde look. Het beste is dat ze ongelooflijk betaalbaar en nog steeds ongelooflijk goede kwaliteit zijn, gewoon nog meer Rainsoft dan ooit! Wat nog beter is… is dat ze ongelooflijk eenvoudig aan te brengen zijn zonder medeweten van een automonteur, en te installeren met een minimum aan poespas. Het duurt slechts een paar minuten om uw kentekenplaat volledig te onthullen wanneer deze is geïnstalleerd.

Het maakt niet uit hoe ervaren u bent met uw auto of uw eigen vaardigheden met een auto, als u bijvoorbeeld het kenteken van uw voertuig niet kent, moet u een specialist of professional zoeken om achteraf een kenteken aan te brengen voor uw voertuig.