Car, Audi, Auto, Automotive, Vehicle, Sports Car

Wat vind je het leukst aan het werken als ZZP rijinstructeur?

Ik vind het fijn dat ik mijn lessen kan aanpassen aan mijn eigen behoeften. Momenteel geef ik voornamelijk les aan kinderen, ouderen en gezinnen. Ik help mensen graag hun zelfvertrouwen te vergroten, doelen te stellen en hun gedrag te plannen. Ik plan mijn lessen en plan mijn lessen. Ik wijs mijn studenten huiswerk toe op basis van hun gedrag en hun geketend aan mijn eisen. Ze moeten een bepaald aantal lessen afronden voordat ze mogen deelnemen aan het praktijkexamen. Ze moeten examen doen voordat ze een rijbewijs kunnen halen om 17 jaar te mogen rijden. Ik verwacht dat ze slagen, en slagen, echt waar.

Maar is het niet hard werken? Hoe zit het met de studenten, weet je wie motivatie nodig heeft?

Ja, het kan vermoeiend werk zijn. Je weet dat je studenten veel werk verzetten en tegen je schreeuwen om dingen voor elkaar te krijgen. Het moeilijkste is om te zien hoe degenen die voor je staan ​​worstelen om hun rijexamen te halen. Ik kwam elke ochtend op kantoor en zag degenen die worstelen, niet omdat ze het niet konden, maar omdat ze geen paar uur opzij hadden gezet voor studeren en oefenen. Ik zie ze liever worstelen dan dat ze slagen.

Wat doet u om hen te helpen?

We doen er alles aan om onze leerlingen te helpen. We bestuderen ze, we bieden hulp bij het examen, we wachten tot ze naar hun instructeur luisteren, we zorgen ervoor dat ze zich op hun gemak voelen in het voertuig van hun instructeur. Maar we kunnen ze niet helpen met hun gedrag, voor hun eigen voordeel en voor hun welzijn.

Pas op voor tekenen

Wat doe je om op een leerling te letten als je niet voor hem zit te studeren?

Ken je die studenten die constant aan het prutsen zijn of naar beneden of online kijken? Ze zijn misschien aan het prutsen en proberen te veel dingen te doen. Ze kijken misschien naar hun telefoon of hun kaart en letten niet op de weg.

Je moet ook kijken naar die leerlingen die altijd weglopen, of bij de deur staan, doen alsof ze klaar zijn om naar buiten te gaan om wat werk gedaan te krijgen. Ze zijn niet in de juiste gemoedstoestand om zich op hun rijlessen te concentreren.

ework, oefenen, oefenen

Pas op voor eventuele leerlingen die herhaaldelijk te laat komen voor uw rijlessen. Dat is een teken dat ze iets hebben waar ze aan moeten werken. Wat het ook is, het is de moeite waard om ze te helpen, omdat het uw werk gemakkelijker maakt.

Soms komen leerlingen naar je toe met een verhaal over hun ouders die hun aandacht nodig hebben terwijl ze op pad zijn. Dat is vaak een teken dat ze misschien een paar lessen nodig hebben om het glad te strijken. Dus neem dat mee en kijk wat je kunt doen.

Als een leerling bij u komt over een medische aandoening die zijn rijvaardigheid heeft beïnvloed, kijk dan of u hem kunt helpen zijn zoektocht uit te breiden naar uw rijschool. Een arts is een heel bekwaam persoon om hen te helpen met hun probleem.

Als je moet verhuizen omdat een kind ziek is of naar het buitenland is gegaan om afstand te nemen van zijn ouders, hoe ga je hem dan helpen?