Witte Land Rover Range Rover Suv Op Weg

Met de snelgroeiende samenleving van vandaag willen mensen tegenwoordig niet alleen in staat zijn om in hun eigen auto te rijden, maar ze willen ook bepaalde functies en veiligheid. Voor mensen met oudere auto's hebben veel auto's nu ingebouwde GPS om bestuurders te helpen weten hoe ze door een plaats moeten navigeren die ze bezoeken zonder ooit meer te verdwalen. Stadsplanning is ook sneller en gemakkelijker met deze nieuwe technologie, aangezien mensen nu sites kunnen raadplegen via hun GPS die gedetailleerde informatie bevatten over plaatsen die het bezoeken waard zijn, plaatsen die vermeden moeten worden, ondergronds en overstromingsgevaar, luchtcondities, restaurants, gasprijzen en meer. Met een auto die is geprogrammeerd om de bestuurder niet alleen te begeleiden waar hij heen moet, maar ook waar hij heen moet gaan, is dit absoluut een gemakkelijkere wereld om in te leven.

Ga zitten voordat u gaat rijden

Hoe spannend het ook is, net als je op het punt staat achter het stuur te kruipen, moet je even de tijd nemen om vooruit te plannen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op de terugweg naar het appartement nog steeds moet stoppen bij dat energiestation om wat koffie te kopen en wat gebak te halen. Misschien moet je ook even stoppen bij die supermarkt een eindje verderop. Als u toch stopt, moet u comfortabel uit de auto kunnen stappen zonder te bukken of anderszins letsel op te lopen. Voordat u de motor aanzet en het contact aanzet, moet u er bovendien voor zorgen dat de auto groot genoeg is om comfortabel uit te stappen. Sommige auto's zijn zeker klein genoeg om zonder problemen in te stappen. Als u echter op de verkeerde manier uit de auto bent gestapt of als u te snel gaat om uw bestemming te bereiken,

Zijspiegel gedachten

Wanneer u door een bocht gaat, zult u merken dat veel bestuurders hun hoofd heen en weer draaien of zichzelf schijnbaar verliezen in wat lijkt op een spiegel. Het is moeilijk te beoordelen of ze te snel of te langzaam gaan, maar je kunt iets doen om het risico hierop te verkleinen. Als u bijvoorbeeld op de zijkant van de auto klikt wanneer u de bocht verlaat, is het een goede zet om uw arm omhoog te steken zodat de auto achter u kan zien welke kant u op wilt. Als ze dit gemakkelijk kunnen zien, kunnen ze stoppen als ze dichtbij genoeg zijn om te voorkomen dat je een gevaarlijke bocht maakt.

Wanneer een richtingaanwijzerlamp doorbrandt

Bij het afslaan negeren de meeste mensen de richtingaanwijzer en gaan ze gewoon door zonder aan te wijzen. Dit is een zeer slechte gewoonte en moet worden vermeden. Een van de grootste redenen waarom mensen in de problemen komen met richtingaanwijzers, is omdat ze ze op de verkeerde manier gebruiken. Met name als je op je richtingaanwijzer klikt op het moment dat het licht op groen springt, dan laat je veel kansen liggen. De meeste mensen gaan er bijvoorbeeld vanuit dat net als het licht rood wordt, ze kunnen aannemen dat het veilig is om verder te gaan en dat ze niet hoeven te vertragen. Dit is het eerste probleem, en het komt veel voor. Mensen denken dat net zoals het licht van kleur verandert dat het nu veilig is om verder te gaan, ze hun normale snelheid voortzetten. Het stoplicht springt echter alleen op rood en dan kan het voertuig alleen maar vooruit. Als u een groen licht doorgeeft, betekent dit dat de bestuurder achter de bestuurder het inhalen heeft opgegeven en zelfs voor u kan uitrijden, vooral als het buiten donker is. Zelfs als het dag is, als het regent of als het licht gedimd is, zullen ze je alleen zien als ze je passeren.

Additionally, clicking on your turn signal is an outrageous habit and needs to stop. For instance, if you are driving down the road behind another vehicle and they click their turn signals on at the light, then you should be able to click your turn signal on at the light, when it turns red. There is no good reason for doing this, and doing it even when the light is red is malfunctions on multiple levels. You are slowing down the other driver, who is trying to catch up to you. Moreover, when you click your turn signal on at the lights, you indicate to the other driver by pumping your brake or flooring the pedal. This is taking away control away from the driver following you, who is looking at what you are doing, and has no means of knowing if you are slowing down or going faster.

Het tweede probleem met signalering is dat zelfs als de bestuurder die u volgt niet weet dat u gaat afslaan, hij ervan uitgaat dat u afslaat, waardoor hij langzamer gaat rijden. om te versnellen en mogelijk met u te crashen als ze u niet snel genoeg kunnen zien.