Car wrap

U hebt ontelbare uren besteed aan het ontwerpen van uw droomhuis, maar dat betekent niet dat het tijd is om de buitenwereld te vergeten. Houd in gedachten dat alleen omdat u van uw ontwerp houdt, niet betekent dat iemand anders uw enthousiasme zal delen. Je nieuwe lak moet zoveel mogelijk in de kijker gezet worden, en dat kan alleen met car wraps. Met een beetje doe-het-zelf kennis en de nieuwste car wrap benodigdheden op de markt, is het personaliseren van je auto nog nooit zo makkelijk geweest. Of je nu het exterieur wilt verfraaien of het belang van veiligheidsvoorzieningen zoals side guards en kindersloten wilt benadrukken, custom auto wraps zijn er voor jou!

Wat is een car wrap?

Een car wrap is een soort van exterieur graphics aangebracht op de buitenkant van een auto. U kent deze stijl van decoratie misschien als shop graphics of vehicle wraps. Dit is een relatief nieuwe trend in het decoreren van voertuigen en wordt meestal toegepast op de zijkanten van auto's.

Het proces van het aanbrengen van een car wrap omvat het selecteren van het juiste ontwerp en het laten aanbrengen ervan op de buitenkant van uw auto. De wrap wordt gedrukt op een speciale folie die vervolgens op het oppervlak van uw auto wordt aangebracht. De wrap wordt over het algemeen met de hand aangebracht en het duurt tussen de 2 en 4 dagen voordat de lijm volledig is uitgehard.

Wanneer de wrap correct wordt aangebracht, kan hij het exterieur van uw auto een extra kleur geven, de merkassociatie met uw bedrijf veranderen of reclame maken voor een speciale gebeurtenis.

Wrapping grondbeginselen: Waarom heb je custom wraps nodig en hoe werken ze?

De stijl van car wrapping is de afgelopen jaren in populariteit toegenomen en is een uitstekende manier om een splash van kleur aan de buitenkant van uw auto toe te voegen. Deze stijl van decoratie wordt meestal toegepast op de zijkanten van auto's als winkel graphics of voertuig wraps. En ondanks de groeiende populariteit is het een relatief nieuwe trend.

Wanneer correct toegepast, kan de wrap een splash van kleur aan het exterieur van uw auto toevoegen, de merkassociatie met uw bedrijf veranderen, of reclame maken voor een speciale gebeurtenis. Met de vele beschikbare opties, kunt u de ideale stijl voor uw merk en voertuig vinden.

Aangepaste auto wraps zijn een uitstekende manier om uw auto te versieren voor minder kosten dan een dure paint job. Dit komt omdat u de carwrap alleen hoeft te vervangen wanneer u het ontwerp wilt veranderen of opnieuw wilt aanvragen voor een nieuwe promotie. U moet er echter wel rekening mee houden dat de wrap slechts op één auto tegelijk kan worden aangebracht.